Holice 2016

Tak uplynul rok a opět jsme se měli možnost setkat jak se již stalo tradicí. Poněkolika letech jsme se setkali v klubovně a hodinku jsme měli pro popovídání. Nakonec jsme se , zase jako každý rok , fotografovali na schodech. Škoda, že jsme se nemohli sejít všichni.
Již v pátek jsem se setkal u stánku QRP klubu


a jako i v minulých letech u stánku Nika a Stano se svými polovičkami, snad v budoucnu i aktivními CUCáky. Jelikož v sobotu dopoledne museli odjet, tak alespoň fotka s Jendou OK2BND pro ostatní.


A abychom tradici neporušili, zase s velikými zmatky jsme zapózovali na schodech. Myslím, že není třeba doplňovat popisky. Za ty roky se trochu známe.


 setkání radio+matérů ve Frenštátě  OM3YDX, OK2BND, OM3IAG



setkání radio+matérů ve Frenštátě  OK2LF, OK2BND




Komentáře:

OK2LF napsal k Holicím:
Zdravím všechny účastníky Holic pracující  s dětmi .
Je mně velmi líto ,že tentokrát se neučastním Holic a diskuze na pravidelném sobotním foru pro mládež a stejně tak účasti na práci mladých v hale.
Věřím , že vše úspěšně proběhne.
Já jen bych rád připomněl sledování vebu MŠMT , kde lze najít způsoby, jak na peníze z tohoto zdroje.O některé však musí požádat přímo základní organizační články, tedy  se všemi právními povinnostmi.Není třeba se tohoto bát .Jde  o správné  doplňování žádostí.Nutno  zdůraznit  práci s mládeží do 12 a 25 let.  
Těším se na další setkání.
A ještě jednou se omlouvám (rodinné zejména zdravotní důvody) jsou toho příčinou.
 73 a nshl!
Franta Lupač